utorak, 31. kolovoza 2010.

Top deset najgorih razloga za ulazak u brak:

Mnogim je parovima ulazak u brak sasvim logičan potez nakon dugogodišnje veze, ali prije te velike odluke i muškarac i žena bi trebali biti sigurni da su se na taj korak odlučili iz pravih razloga.

10. Ona je slatka djevojka
Bez obzira na činjenicu koliko je ona divna, slatka, obrazovana osoba, to neće puno značiti ako se dobro ne slažete. Važnije je da li imate zajedničke ciljeve i interese.

9. Zajedno ste godinama
Nema ništa loše u tome da neki par godinama bude u vezi, ali to nije razlog zbog kojeg bi trebalo izgovoriti sudbonosno 'da'.
Osim toga, zar je ne biste prije pitali da se uda za vas da ste s njom htjeli provesti ostatak života?

8. Svi su vaši prijatelji već u braku
Pristup 'majmun radi što majmun vidi' nikako ne bi trebao biti presudan kada je brak u pitanju. To što ste jedini muškarac od svih vaših prijatelja koji još nije u braku nikako ne smije biti razlog za ulazak u bračne vode.

7. Želite ugoditi roditeljima
Nije važno ako vaši roditelji misle da je ona prava za vas, važno je što vi mislite o tome. Neće vaši roditelji s njom biti u braku. Vaši osjećaji trebaju biti na prvom mjestu.

6. To je logičan sljedeći korak
Mnogi misle da je nakon nekoliko godina veze brak sljedeći korak. No, ne funkcionira sve po principu prvo školovanje, pa posao, pa stan, pa veza, pa brak... To što imate dobar posao, vezu i riješeno stambeno pitanje ne znači da je brak sljedeći korak.

5. Osjećate da joj to dugujete
Ok, ona vam tolerira sve ono što nije niti jedna prije nje, ali to nije razlog da se vjenčate s njom. Nikome ništa ne dugujete i nikoga ne trebate nagraditi za ono što vam omogućava u vezi, ako vaše srce ne pripada toj osobi.

4. Ona vrši pritisak
Bez obzira koliko vaša bolja polovica vršila pritisak na vas i navodila vam argumente, ako niste sigurni u odluku da uplovite u bračne vode – nemojte to činiti.

3. Zaprosila vas je
Nekim čudom je ona odlučila napraviti taj potez kada već nećete vi, ali ako imate i najmanje dvojbe recite – 'ne'.

2. Jako ste bliski s njezinom obitelji
Obožavate jela koja vam sprema njezina majka, a njezin brat jedan je od vaših najboljih prijatelja. Ali, zapamtite, nećete dijelite krevet s njezinom obitelji do kraja života.

1. Napravili ste joj dijete
Ma koliko neki parovi željeli vjerovati u to da će im djeca uljepšati zajednički život, to ne mora uvijek biti tako. I što je najtužnije od svega, ako brak ne uspije najviše će patiti djeca.


Nema komentara:

Objavi komentar