nedjelja, 3. travnja 2011.

Otkriveno čega se muškarci toliko boje u krevetu:

Ako ste pomislili da se samo žene bore sa svojim kompleksima dok se valjaju ispod plahti, grdno ste se prevarili. Prava istina je da to pogađa i muškarce! Saznajte koji su njihovi najveći strahovi u krevetu!
Baš poput ljepšeg spola, i muškarci osjećaju nesigurnost u krevetu. Iako njih ne muči celulit ili višak kilograma kao njihove partnerice, i oni imaju razlog za zabrinutost. Osnovi problem krije se u načinu kako zadovoljiti partnericu.
Četiri najveća straha s kojima se muškarci susreću u krevetu su:

1.Uspoređivanje s bivšima-
Jedno od češćih pitanja preko kojeg rijetko koji muškarac može prijeći je 'Jesam li bolji od bivših?Iako im je nadmetanje s konkurencijom u krvi, bitno je znati da njihova partnerica uopće ne razmišlja na taj način, nego se vodi trenutnim osjećajima i strašću. Tehnika se savladava s vremenom, i to je neosporiva činjenica.

2. Ljubomora-
Svaki muškarac bi trebao znati da je njegova partnerica 'živjela' i prije njega. Ljubomora na bivše zaista je nepotrebna i sasvim neopravdana.

3. Dominacija-
U većini slučajeva muškarci smatraju da bi upravo oni trebali biti 'glavni' i preuzeti inicijativu, kako u vezi, tako i u krevetu. No, želite li doista uživati u strasti, pružite partnerici mogućnost da pokaže što zna – ostat ćete iznenađeni razvojem situacije i zanimljivim stvarima koje će vam 'servirati'.

4. Veličina-
Zapamtite već jednom – njegova veličina nije 'veličina' vašeg ponosa. Nadmetanje i uspoređivanje veličine s konkurencijom možda ima smisla u školi, no sada ste odrasli! Veličina nije nikakva garancija užitka – informirajte se o brojnim tehnikama buđenja strasti koje će vašu partnericu ostaviti bez daha. U njima je ključ uspjeha!

Nema komentara:

Objavi komentar